Пређи на садржај

Пређи на садржај

Помоћ у решавању породичних проблема

Помоћ у решавању породичних проблема

Помоћ у решавању породичних проблема

Једна жена из Веракруза у Мексику добила је примерак часописа Пробудите се! који се управо бавио проблемом с којим се суочавала њена породица. „Заиста ми је привукао пажњу“, написала је, „пошто је говорио баш о оном што ме је мучило.“ У том писму које је упутила подружници Јеховиних сведока стајало је и ово: „Ове информације користиће како мени тако и мом супругу и деци.“

Уз то, упутила је и следећу молбу: „Волела бих да сазнам више о Јеховиним сведоцима, као и да ми пошаљете адресу најближе скупштине. Желим да заједно с породицом идем на састанке зато што сам сигурна да нам је потребно да се приближимо Богу.“ Материјал који је импресионирао ову жену налазио се на последњој страни тог издања Пробудите се! и говорио је о књизи Тајна породичне среће. Стога је поручила ову књигу.

У књизи се налази понешто за сваког члана породице — мужа, жену, родитеље, децу, баке и деде — да, баш за свакога. Ту се између осталих поучних тема налазе и ове: „Васпитавај своје дете од раног детињства“, „Помози свом тинејџеру да напредује“, „Заштити своју породицу од разорних утицаја“ и „Одржавај мир у свом дому“.

Можете добити примерак ове књиге тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на наведену адресу или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Тајна породичне среће?

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.