Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Моји професори су били веома задовољни“

„Моји професори су били веома задовољни“

„Моји професори су били веома задовољни“

Ове речи је у свом писму издавачима часописа Пробудите се! написао један студент прве године на Медицинском факултету у Тбилисију у Грузији. Шта га је подстакло да напише то писмо?

„Читам ваше часописе још од 1998... Заиста су ми користили током школовања. Чланци увек изађу у прави час и садрже мноштво поузданих информација. Недавно сам приликом припреме семинарског рада на тему ’Клонирање и врсте матичних ћелија‘ користио материјал из уводних чланака часописа Пробудите се! од 22. новембра 2002, под називом ’Матичне ћелије — да ли је наука отишла предалеко?‘ Моји професори су били веома задовољни тим радом и добио сам највишу оцену.

„Много ми значи то што објављујете чланке о тако интересантним темама, нарочито о онима које се односе на медицину. Премда ни ја ни моја породица нисмо Јеховини сведоци, заиста уживамо у вашим часописима јер нам помажу да проширимо знање о свету око нас.“

Можда ћете се изненадити када сазнате да Библија садржи практичне савете чија примена доприноси како нашем физичком тако и менталном здрављу. Ова чињеница истакнута је у изванредној брошури од 32 стране под насловом Књига за све људе. Ту брошуру можете добити тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на доле наведену адресу или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру Књига за све људе.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.