Пређи на садржај

Пређи на садржај

Пожелео је да има Библију

Пожелео је да има Библију

Пожелео је да има Библију

Док је у Русији владао комунизам, људи су одвраћани од читања Библије. Међутим, недавних година је у тој земљи дистрибуисано на милионе Библија. Шта је довело до тога да се људи поново почну занимати за Библију? Разлог за то може се видети из једног писма које је стигло у подружницу Јеховиних сведока у Русији. Послао га је Сергеј, породични човек из Волгограда — великог града који је деценијама био познат под именом Стаљинград, по совјетском диктатору Јосифу Стаљину. У свом писму, Сергеј каже:

„Недавно су ме посетили неки ваши чланови. Учтиво су ме питали да ли верујем у Бога. Одговорио сам да сви људи у извесној мери верују у Бога. Када сам споменуо да имам жену и сина, један од посетилаца је из своје торбе извадио књигу Тајна породичне среће и дао ми је.“

Након извесног времена, Сергеј је почео да чита књигу. „Стварно ми се допала“, каже он. „Види се да су је писали паметни, предани људи. Иначе сам скептичан када су у питању религиозна удружења, али мислим да сте ви поштени људи. Вашу адресу сам нашао на крају књиге.“ Сергеј је писао на ту адресу и затражио Библију.

Начела из књиге Тајна породичне среће, која помажу људима да имају срећан породични живот, темеље се на библијским учењима. Називи неких поглавља која садрже корисне информације су: „Васпитавај своје дете од раног детињства“, „Заштити своју породицу од разорних утицаја“ и „Одржавај мир у свом дому“.

Књигу Тајна породичне среће можете добити тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на наведену адресу или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Тајна породичне среће.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.