Пређи на садржај

Пређи на садржај

Шта је Божја намера за нас?

Шта је Божја намера за нас?

Шта је Божја намера за нас?

◼ Да ли је то само да кратко живимо на Земљи — можда 70 или 80 година — и да затим умремо? Да ли је Божја намера да узме добре људе на небо? Зашто је Бог створио Земљу? Да ли је сврха њеног постојања само да служи људима као привремени дом?

Брошура Радуј се заувек животу на Земљи!, која има 32 стране, показује да је Бог створио нашу планету да буде трајни дом за човека и да уз одговарајућу бригу буде предиван рај. У одељцима под насловом „Зашто морају људи умирати?“ и „Шта је смрт?“, објашњава се зашто се то није десило, док се у деловима „Јехова нам даје спаситеља“ и „Како ћемо бити ослобођени греха и смрти?“ открива како ће Земља постати диван рајски дом за човечанство.

У овој брошури се налази више од 75 илустрација и уз сваку од њих се наводи један или више библијских стихова. Ти стихови пружају темељ за разговор о ономе што је приказано на илустрацијама. Ако имате децу, можете користити те илустрације док их будете поучавали о Божјим намерама.

Ову брошуру можете наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на наведену адресу или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру Радуј се заувек животу на Земљи!

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.