Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Служење тамо где је већа потреба Чланак под насловом „Кад би само знали!“ (8. јануар 2005), био је управо оно што ми је било потребно! У друштву у ком су млади под притиском да теже за материјалним богатством није лако задржати Јехову на првом месту. Дејвијев успех у служењу тамо где је већа потреба подстакао ме је да донесем одлуку да крајем ове године и ја почнем с проповедањем на сличном подручју.

К. Г., Сједињене Државе

Потпуно се слажем с Дејвијевим речима да „не постоји ништа боље од служења Јехови целом душом“. Права је штета што то не увиђају сви млади! Не жалим што сам одлучила да своју младост посветим служењу Јехови и намеравам да останем ревна до краја, баш као и Дејви!

А. П., Русија

Дејвијев пример ревности подстиче све нас, и младе и старе, да размислимо о томе како користимо свој живот. Дивим се Дејвијевим родитељима који су с љубављу одгајили свог сина. Стварно могу да буду поносни на њега!

Л. К., Италија

Имам 17 година и идем у занатску школу. Преда мном је читав живот. Дејвијев пример ми је пружио додатни подстицај да дајем Јехови најбоље и да једног дана постанем пуновремени јеванђелизатор. Попут њега, и ја имам велику жељу да служим тамо где постоји већа потреба за Јеховиним слугама. Сигурна сам да је то најбоље чему могу да посветим свој живот.

Р. И., Финска

У средини у којој живим млади углавном теже за каријером или за задовољствима. Уверен сам да ће Дејвијев пример подстаћи више младих да размишљају о томе како користе свој живот и колико је важно да живе у складу са својим предањем Јехови.

Ј. О., Шведска

Овај чланак ме је подстакао да преиспитам своје духовне циљеве. Неко време сам их изгубила из вида. Али Дејвијево искуство ме је навело да се питам шта би људи рекли о мени ако бих умрла. Такође ми је показало да би требало да обратим више пажње на своју службу. Пишите и даље овако дивне чланке.

С. К., Немачка

Пошто живимо у материјалистичком друштву, потребна нам је снага да се изборимо са себичним жељама. Нећу заборавити диван пример који је Дејви пружио и учинићу све што је потребно да будем у новом свету како бих му захвалио за драгоцену поуку о томе да „не постоји ништа боље од служења Јехови целом душом“.

О. Г., Француска

Имам десет година. Тачно знам како се Дејви осећао зато што су моји родитељи пионири и заједно служимо на Тајвану. Овај чланак ме је охрабрио. Лепо је знати да има и других младих који служе тамо где је већа потреба. Слажем се с Дејвијем да не постоји ништа боље од тога!

Џ. Р., Тајван

Гренландске фоке Хвала вам за чланак „Снежне бебе са Магдаленских острва“ (8. јануар 2005). Била сам веома утучена због здравственог проблема који ме дуго мучи. Али разведрио ме је поглед на та дражесна створења. Оно што сам сазнала о њима испунило ме је захвалношћу Јехови и дивљењем за његова дела стварања. Осећала сам да бих могла да их дотакнем кад бих испружила руку! Захвална сам Јехови за још нешто чему се радујем док чекам његов праведни нови свет.

Ј. М., Јапан