Пређи на садржај

Пређи на садржај

Веома цењен поклон

Веома цењен поклон

Веома цењен поклон

Особа која поклања и особа која прима осећају радост када поклон удовољава некој потреби и када је прихваћен са цењењем. Недавно је једна службеница на високом положају у мексичкој влади писала подружници Јеховиних сведока како би захвалила за књигу Учи од Великог Учитеља коју је добила. Она је између осталог написала:

„Оно што се налази у овој књизи заиста је непроцењиво. Увидела сам да су информације у њој актуелне и примењиве у свакодневном животу иако се темеље на веома старој књизи.

„Уверена сам да као родитељи треба да усадимо у нашу децу вредности које ће им помоћи да доносе исправне одлуке и постану способни људи који ће се опходити с поштовањем и честито у свету у ком тих вредности нема. Изнад свега, треба да им помогнемо да увиде да постоји Врховно биће пуно љубави. Будите уверени да ће ми књига коју сте послали бити од велике користи како у мом послу тако и у извршавању задатка који је Створитељ поверио нама родитељима — да помажемо својој деци да израсту у особе које воле ближње.“

Ова службеница је разумела вредност поуке из учења и примера Исуса Христа о којима се говори у књизи Учи од Великог Учитеља. И ви можете добити примерак ове предивно илустроване књиге од 256 страна, формата овог часописа. Можете је наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Учи од Великог Учитеља.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.