Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Изврсно средство за поучавање!“

„Изврсно средство за поучавање!“

„Изврсно средство за поучавање!“

Тим речима је један Јеховин сведок који је пуновремени јеванђелизатор описао књигу Шта Библија заиста научава? Та књига има 224 стране у боји и сада се широм света користи за проучавање Библије. Он је написао: „Невероватно колико је сажета, разумљива и уверљива. Нови начин на који се користе референце и додатак одмах подстиче особу на даљње истраживање.“

Једна Сведокиња из Мисурија је написала: „Свиђа ми се што је једноставна. Теме су објашњене на тако логичан начин какав никада раније нисам видела.“ Чим је објављена књига Шта Библија научава, та Сведокиња ју је однела једној жени која је раније покушавала да проучава Библију али се обесхрабрила.

„Није још ни довршила прво поглавље“, каже Сведокиња, „када ме је позвала да ми каже колико ужива у књизи.“ Рекла је да осећа као да је књига писана баш за њу и да жели да поново проучава Библију. Сведокиња је још додала како је било дивно видети колико је та жена била радосна због онога што је научила док су заједно разматрале првих десет поглавља.

Иако је књига Шта Библија научава објављена пре мање од две године, до сада је одштампано преко 50 милиона примерака на више од 150 језика. Можете је наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.