Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Млади питају... Зашто је читање корисно? (Мај 2006) Имам 15 година и овај чланак ми је заиста помогао. Понела сам часопис у школу и приметила га је моја професорка. Она је током часа говорила о навикама читања и показала је ученицима Пробудите се! Споменула је да је заиста уживала читајући овај чланак и препоручила га је свима.

Д. Е. К., Бразил

Раније сам углавном читала само оне чланке који су ме интересовали. Али сада се трудим да прочитам сваки чланак, чак и ако ми се у почетку учини да није нарочито занимљив. Испоставило се да су скоро увек такви чланци постали моји омиљени. Много вам хвала.

Е. Г., Сједињене Државе

Било ми је драго када сам видела да и данас постоје младе особе које имају став какав сам и ја имала у њиховим годинама. Крстила сам се са 14 година а сада имам 40. Почевши кратко пре мог крштења, и ја сам стекла навику да сваки дан прочитам одређени број страница из Куле стражаре или Пробудите се! Мислим да захваљујући тој навици никад нисам пропустила ниједан чланак и да ми је то помогло да останем духовно јака.

С. О., Јапан

Мигел Сервето — сам у потрази за истином (Мај 2006) Хвала вам на вредним информацијама из овог чланка. Веома су ме охрабриле да наставим да проповедам и браним Јеховино име.

М. Р., Бразил

Сервето је већини познат као угледна личност на пољу медицине. Међутим, у чланку је указано на његове друге упечатљиве особине као што је искреност и жеља да пронађе истину. Хвала вам што сте објавили овај чланак.

М. Х., Шпанија

Послушност упозорењима спасла је животе (Јун 2006) Заиста је дивно бити део Јеховине организације у којој влада љубав. Желим да од срца захвалим свој браћи и сестрама који су помагали око поправки на мојој кући коју је озбиљно оштетио ураган Катрина. Сада је то кућа испуњена њиховом љубављу.

И. Ф., Сједињене Државе

Свила — краљица међу тканинама (Јун 2006) Одмалена сам се питала како се прави свила. Одушевила сам се када сам видела овај чланак у Пробудите се! Заиста сам уживала у њему и моје цењење према Јеховиним делима стварања још је веће.

А. К. Л., Бразил

Главни симптоми малигног меланома (8. јун 2005) Користећи фотографије из чланка, прегледао сам се и открио сумњив израштај црне боје за који се испоставило да је малигни меланом. На сву срећу, меланом је одстрањен хируршким путем док је још био у раној фази. Веома сам захвалан Јехови на таквим практичним информацијама.

К. Н., Јапан