Пређи на садржај

Пређи на садржај

Користила јој је за школски реферат

Користила јој је за школски реферат

Користила јој је за школски реферат

У једној средњој стручној школи у Немачкој има много ученика из различитих земаља. Они су пореклом из Вијетнама, Грузије, Индије, бивше Југославије, Јужноафричке Републике, Либана, Пољске, Русије, Украјине и Француске.

Једна ученица прича: „Пријавила сам се да пишем реферат када ми се пружила прилика за то. Изабрала сам тему ’Практични одговори на питања младих‘ на основу наслова књиге Млади питају — практични одговори на њихова питања. Ученици су били задивљени темама и корисним саветима који се налазе у књизи.

„Након мог излагања изразили су захвалност громким аплаузом. Будући да сви уче стране језике и добро разумеју енглески, поделила сам 30 примерака књиге Млади питају на енглеском а једној професорки сам уручила примерак на немачком.“

Та ученица је и наредних дана наставила да разговара о библијским темама с другим ученицима и они су показали занимање. Уручила им је и друге публикације темељене на Библији на арапском, бенгалском, вијетнамском, грузијском, пољском, руском и шпанском језику.

Можда и ви познајете младе којима би користила књига Млади питају. Она има 39 поглавља, а неки од наслова гласе: „Како могу склапати права пријатељства?“, „Како је са сексом пре брака?“ и „Како препознати праву љубав?“ Можете наручити примерак ове књиге тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу која је овде приказана

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.