Пређи на садржај

Пређи на садржај

Књига за све људе

Књига за све људе

Књига за све људе

Која књига, по вашем мишљењу, одговара овим речима? Једна жена из Колорада добила је брошуру Књига за све људе, у којој је објашњено о чему говори Библија и зашто је важно да је сви читају. У свом кратком писму захвале за брошуру, написала је:

„Уживала сам. Прочитала сам је до краја. Једноставно нисам могла да престанем да је читам. У њој су изнесене све најважније мисли из Божје Речи и на изванредан начин је објашњен склад између науке и Библије. У брошури се говори о томе како је Библија превођена да би сви људи могли да је читају и такође како је опстала до данас.“

Заиста, Библија је најзначајнија књига која је икад написана. Она је дистрибуисана у више примерака од било које друге књиге у историји. Иако је њено писање довршено пре око 2 000 година, она је научно тачна и њена учења пружају практично вођство за живот у савремено доба.

Ову брошуру од 32 стране можете наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.