Пређи на садржај

Пређи на садржај

Помоћ која ублажава бол и тугу

Помоћ која ублажава бол и тугу

Помоћ која ублажава бол и тугу

◼ Једној жени је отац умро када је имала само 12 година. Годинама касније борила се с тугом и депресијом. У писму канадској подружници Јеховиних сведока она је написала:

„Нисам пронашла утеху све док нисам прочитала брошуру Кад неко кога волите умре. Читање о процесу жаљења који се износи у тој брошури помогло ми је да се изборим с тугом. Још увек плачем при помисли колико ми недостаје отац. Али откако сам прочитала брошуру и библијске стихове у њој, размишљала сам о томе и молила се, а након што сам се исплакала, бол који сам осећала више није био тако јак као некада, и сада налазим утеху у Божјим обећањима.

„Речи и стихови из ове брошуре јако су ме дирнули и били су попут лека за моје сломљено срце. Поново могу нормално да функционишем. Могу рећи да је ова брошура најбоља помоћ у борби с тугом.“

Да ли вам је смрт однела некога кога сте волели? Да ли још увек патите? Да ли вам је потребна помоћ у излажењу на крај са својим болом? Какву наду за умрле Библија пружа? Можда ће вама или некоме кога познајете брошура Кад неко кога волите умре пружити утеху. Ова брошура има 32 стране и можете је наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.