Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Седам корака ка успешнијем одгајању деце (Август 2007) Ово издање је било одговор на моје молитве. Имам четворогодишњу ћеркицу која воли Јехову, али ипак страхујем да ћу као родитељ у нечему погрешити. Зато се сваког дана молим Јехови да ми помогне у васпитавању мог детета. Много вам хвала што бринете за нас родитеље.

Ј. А., Мексико

Ови чланци су били попут приручника упућеног баш нашој породици јер говоре о многим питањима која су ме мучила! За мене је то био само још један доказ тога колико Јехова брине за свој народ. Он је чуо моје молитве и видео моје сузе и тачно зна колико су ми ове информације биле потребне.

Џ. М., Сједињене Државе

Успели сте да на само неколико страна пренесете толико драгоцених савета и практичних поука. На нама је само да их следимо.

Е. Л., Финска

Да ли оптимизам може допринети бољем здрављу? (Септембар 2007) Овај чланак ми је много помогао пошто сам често кривила себе за личне проблеме које сам имала. Тако сам почела да размишљам како нисам добра мајка и живела сам под великим стресом. Иако ми није лако да будем оптимиста, ове информације су ми помогле да мање бринем. Веома сам захвална за пажњу која нам је посвећена путем оваквих чланака.

А. С., Еквадор

Зубобоља — кратка историја великог бола (Септембар 2007) Ја сам зубар и професор стоматологије. Импресионирали су ме ови одлично написани чланци. То је сјајан сажетак историје стоматологије. Дао сам га многим пријатељима и колегама.

К. Р., Сједињене Државе

Да ли је Бог одговоран? (Септембар 2007) Неколико мојих пријатеља и ја смо се окупили да разговарамо о томе шта бисмо конкретно могли урадити како бисмо се припремили за случај изненадне опасности. Уз неко освежење разматрамо корисне мисли из оквира „Да ли сте спремни за евакуацију?“ из овог чланка и гледамо ствари које су неки од нас припремили за то. Разговарамо и о томе колико је важно да будемо уравнотежени. Свесни смо тога да прикупљање залиха за случај опасности није главни задатак Божјих слугу. Много је важније да проповедамо добру вест о Божјем Краљевству и да објављујемо другима Божје предивно обећање да на земљи више неће бити никаквих катастрофа, ни природних ни оних које би изазвао човек.

Р. Џ., Сједињене Државе

Заштитите своју децу! (Октобар 2007) Била сам злостављана док сам била дете. Још увек не могу да кажем родитељима шта се догодило. Зато су ови чланци за мене били права утеха. Искрено се надам да ће родитељи прочитати овај часопис и заштити своју децу. Веома сам захвална Јехови за ове неопходне информације. Нама који смо били сексуално злостављани ови чланци су права утеха.

Р. И., Јапан