Пређи на садржај

Пређи на садржај

Књига коју је наставница препоручила

Књига коју је наставница препоручила

Књига коју је наставница препоручила

◼ Где млади могу пронаћи поуздане савете? Тринаестогодишња Керен из Италије је уживала у читању књиге Млади питају — практични одговори на њихова питања. Недавно је имала прилику да своје одушевљење подели с друговима и другарицама из разреда.

Она каже: „Идем у осми разред и на часу смо разговарали о проблемима који муче младе. Једног дана ми је пришла наставница и рекла како је чула да се наше публикације баве проблемима младих. Питала ме је да ли бих могла да јој донесем неку литературу на ту тему. Зато сам јој донела књигу Млади питају.

„Неколико дана касније, она је користила ову књигу на часу, усмеравајући дискусију на информације из десетог поглавља под насловом ’Колико ти је важан изглед?‘ Чак нам је задала домаћи задатак на основу оквира на крају поглавља ’Питања за разговор‘. Рекла је: ’Ова књига је тако добро написана да је права штета што је немате сви.‘

„Рекла сам да бих могла да донесем књигу свакоме ко то жели и њих 16 се јавило. Када сам донела књиге, чак су се и они који у почетку нису хтели књигу предомислили и тражили примерак!“

Књига Млади питају — практични одговори на њихова питања такође садржи и поглавља „Зашто сам тако депресиван?“, „Како препознати праву љубав?“, „Зашто дроги рећи не?“ и „Како могу контролисати своје навике гледања телевизије?“ Можете је наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.