Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Млади питају... Зашто је псовање толико штетно? (Март 2008) Иако сам одгајан у хришћанској породици, почео сам да псујем. Више пута сам покушавао да престанем, али нисам успео. Овај чланак ми је помогао да пазим како се изражавам. Баш као што је и споменуто у чланку, ни ја не желим да злоупотребљавам дар говора. Сада двапут размислим пре него што нешто кажем. Много вам хвала.

К. П., Бразил

Имам 12 година. У мојој школи се много псује и бојим се да једног дана и мени не излети нека псовка. Баш сам хтела да вас замолим да напишете нешто на ту тему у рубрици „Млади питају“, када се у Пробудите се! појавио чланак о томе. Чланак ме је подсетио на то зашто није добро псовати и то ме мотивише да то не радим. Молим вас да и даље објављујете овакве чланке!

Е. П., Сједињене Државе

Мој муж и ја се издржавамо тако што чистимо куће. Једна жена код које радимо рекла нам је да је одлучила да више не псује. Рекла је да се сваки дан моли Богу да јој помогне да престане с том лошом навиком. Такође ме је замолила да јој дам да прочита нешто на ту тему. Молила сам се у вези с тим, а онда сам, као и обично, с вебсајта Јеховиних сведока пребацила најновије часописе на свој MP3 плејер. Можете само замислити колико сам била срећна кад сам сутрадан чула који је садржај новог часописа. Баш сам се одушевила! Иако је чланак намењен младима, била сам сигурна да ће и она наћи неке корисне савете. Једва сам чекала да јој то испричам.

С. К., Сједињене Државе

Контрола ваздушног саобраћаја — како доприноси вашој безбедности? (Април 2008) Након што сам прочитао овај чланак рекао сам: „Сад сам сигуран и спреман за лет!“ Осећао сам се много сигурније јер ме је Пробудите се! уверио да контролори лета стварно брину о безбедности путника. Хвала вам.

Т. С., Бразил

Како бисте одговорили? Имам 12 година и живим у јужној Ирској. Желим да вам захвалим на квизовима за децу на последњој страни овог часописа. Одлична идеја! Тако сте заинтересовали децу за часопис. Молим вас да их и даље објављујете. Хвала вам још једном.

Е. К., Ирска