Пређи на садржај

Пређи на садржај

Еволуција или стварање — шта је истина?

Еволуција или стварање — шта је истина?

Еволуција или стварање — шта је истина?

◼ Када је Аспен из Мексика имала 12 година, наставница биологије ју је замолила да пред ученицима седмог разреда објасни зашто верује у стварање а не у еволуцију. Аспен је вешто одбранила своја уверења, објаснивши да је сваки организам савршено створен, што доказује да постоји Створитељ. Пошто је знала да су њени родитељи геолози, наставница ју је замолила да припреми и изнесе доказе о томе да ли фосилни записи подупиру стварање.

Аспен је следећег дана донела у школу неколико узорака фосила и објаснила ученицима да фосилни записи не пружају доказе о постепеним променама. Такође је рекла да се свака група фосила појављивала у различитим геолошким ерама, што потврђује извештај о стваралачким данима из библијске књиге Постанак.

Директор школе, који је био присутан, похвалио је Аспен због њених уверења и начина на који их брани. Наставница биологије је рекла да је код стварања све логично, док еволуција оставља многе сумње. Аспен је затим наставници, ученицима и директору уручила литературу која пружа научне доказе о стварању.

Да ли сте се икада питали постоје ли чврсти научни докази о постојању Створитеља? Ако он заиста постоји, да ли можемо веровати да му је стало до нас? Позивамо вас да прочитате ову изузетну књигу од 256 страна с насловом Живот — како је настао? Еволуцијом или стварањем?

Можете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу са 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.