Пређи на садржај

Пређи на садржај

Она се чврсто држала онога у шта верује

Она се чврсто држала онога у шта верује

Она се чврсто држала онога у шта верује

◼ Седмогодишња Морган иде у први разред. Њено одељење је добило задатак да прочита неку причу о Божићу. Морган је рекла учитељици да она сматра да тај празник није у складу са оним што пише у Библији. Учитељица је била љубазна и дозволила јој је да изабере да прочита неку причу којом не би ишла против своје савести.

После неког времена у школи је била организована свечаност доделе награда на коју је била позвана Морган и њена породица. Морган се изненадила када је на тој свечаности добила диплому за храброст зато што се чврсто држала онога у шта верује. Када је била упитана како је развила такву храброст, објаснила је да она и њена породица заједно читају књигу Учи од Великог Учитеља, у којој се налазе поучне лекције које су написане на темељу онога што је Исус Христ говорио и радио.

Ова књига од 256 страна која је богата прелепим сликама омогућиће родитељима да воде живе разговоре са својом децом. У њој се налазе поглавља као што су: „Зашто није лепо да лажемо“, „Да ли се Богу допада свака врста забаве?“ и „Шта нам помаже да савладамо страх“.

Ако бисте желели да добијете ову књигу, молимо вас да попуните приложени купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.