Пређи на садржај

Пређи на садржај

Да ли бисте волели да будете Божји пријатељ?

Да ли бисте волели да будете Божји пријатељ?

Да ли бисте волели да будете Божји пријатељ?

● Како бисте одговорили на ово питање? Једна девојка из удаљеног подручја државе Гереро у Мексику рекла је да је мислила да је тако нешто немогуће. Две девојке које су Јеховини сведоци показале су јој брошуру И ти можеш бити Божји пријатељ! на њеном матерњем језику. Веома се изненадила када је видела да је та брошура на језику тлапанек, јер је до тада на свом језику видела само владина обавештења.

Те две девојке су јој објасниле да је управо та брошура доказ да је Створитељ воли зато што помоћу ње може да га упозна. Одмах је почела да чита прву лекцију, која носи наслов „Бог те позива да му будеш пријатељ“. Након што ју је прочитала, рекла је: „Желим да будем Божји пријатељ. Можете ли да ми набавите Библију?“ Када су поново дошле и донеле јој Библију, мајка те девојке их је замолила да остану и кажу им нешто више о томе.

Тлапанек је само један од 17 индијанских језика у Мексику на којима се ова брошура штампа. У свету је издата на 278 језика (укључујући и Брајево писмо). Уколико бисте желели да добијете ову брошуру, можете је наручити тако што ћете попунити приложени купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.