Пређи на садржај

Пређи на садржај

Свето писмо — зашто је важно знати његову поруку

Свето писмо — зашто је важно знати његову поруку

Свето писмо — зашто је важно знати његову поруку

● Свето писмо је најраспрострањенија књига у историји и многи људи је цене. На судовима и приликом ступања на одређени положај дају се заклетве полагањем руке на њу. Познавање Светог писма најважније је образовање које се може стећи.

Многи се слажу с тим да би свет много боље изгледао када би више људи читало Свето писмо и живело по томе. Прелепо илустрована брошура од 32. стране Свето писмо — коју нам поруку преноси? може вам помоћи да сазнате шта Свето писмо научава. У прва два дела описује се како је Створитељ подарио људима рајски дом и како је он био изгубљен. Затим следи кратак преглед историје народа из ког је потекао Владар Божјег Краљевства, које ће обновити рај на земљи.

Након тога се говори о животу, служби, чудима, смрти и ускрсењу Владара ког је поставио Бог, Исуса Христа. Наредна четири дела на динамичан начин описују службу Исусових следбеника из првог века, њихову верност у кушњама и посланице које су написали. Сигурно ће вам се допасти део „Земља постаје рај!“, као и лепо илустрована последња страна под насловом: „Порука Светог писма — кратак преглед“.

Ову брошуру можете добити ако попуните купон и пошаљете га на наведену адресу или на одговарајућу адресу са 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.