Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Зашто сам се одрекла уносне каријере (јун 2010) Не могу да опишем колико сам вам захвална за овај чланак! Имам 39 година и сама подижем троје деце. У делу Русије у ком ја живим врло је тешко наћи посао. Али пример Марте Тересе Маркез покренуо ме је на акцију. У чланку стоји да је Марта, да би се издржавала и била у пуновременој служби, код куће правила тамале и продавала их на улици. Тако сам ја одлучила да, по угледу на њу, правим пирошке, које су уобичајене код нас у Русији. Упалило је! Сада ми у томе помаже цела моја породица. Захваљујући томе, моја деца уче нешто што ће им требати у животу као и да носе неке одговорности.

Г. М., Русија

Како живети с муцањем (мај 2010) Хвала вам што сте објавили тачне информације о муцању. Ми се много трудимо да онима који имају проблем с муцањем ставимо до знања да има много тога што им може помоћи.

Џ. Ф., председница Фондације за муцавост, Сједињене Државе

Млади питају... Како да објасним библијско гледиште о хомосексуалности? (децембар 2010) У браку сам десет година и имам дете. Сваког дана се борим са својим ’трном у телу‘. Имам хомосексуалне жеље. Брак то није променио. Био сам у великом очају јер је изгледало да се не могу изборити са својим жељама. Али откад сам прочитао овај чланак, више се не осећам као изгубљен случај. Успео сам да постигнем достижан циљ, а то је да не поступам по својим жељама (2. Коринћанима 12:7).

Име изостављено, Сједињене Државе

Још кад сам имао пет година осетио сам привлачност према истом полу. Сада имам 61 годину и то се није променило. Посебно су ми се свиделе мисли да чак и хетеросексуалци морају бежати од блуда и да су „међу њима многи самци с малим изгледима за брак, као и особе чији брачни друг из неког разлога не може имати сексуалне односе“. Иако не удовољавају својим полним нагонима, они су срећни. Према томе, и они који имају хомосексуалне нагоне могу живети морално ако искрено настоје да угоде Богу. Хвала вам што храбрите нас који морамо да се боримо с таквим осећањима.

Име изостављено, Сједињене Државе