Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Палијативна нега — шта је циљ? (јул 2011) Као социјални радник, прошла сам обуку за пружање палијативне неге и из личног искуства могу да потврдим да је оно што сте објавили у јулском издању Пробудите се! потпуно тачно. Установе опремљене да пруже негу особама које пате од неизлечивих болести неопходне су у свету у ком живимо. Једва чекам да дође Божје Краљевство када нико неће рећи: „Болестан сам“ и када ће Бог обрисати сваку сузу с наших очију (Исаија 33:24; Откривење 21:3, 4).

М. Р., Италија

У каквом је стању ваша штитаста жлезда? (мај 2009) Много вам хвала на овом чланку. Пре неког времена приметила сам да нешто није у реду с мојом штитастом жлездом, али нисам ништа предузела. Међутим, кад сам прочитала овај чланак, отишла сам код специјалисте који је открио да имам Грејвсову (Базедовљеву) болест. На срећу, то је било на време док су симптоми још благи. Много вам хвала.

Т. К., Јапан

Књига достојна поверења — у седам делова (новембар 2010 — мај 2011) Хвала вам за ову серију од седам изванредно написаних чланака са стручним информацијама које се баве светским силама у библијској историји. Волео бих да се од ових феноменалних чланака направи брошура. Ови чланци имају моћ да у читаоцу изазову дубоко поштовање према Аутору библијских пророчанстава, Јехови.

Г. Х., Сједињене Државе

Млади питају... Шта треба да знам о друштвеним мрежама? (јул 2011) Хвала вам на овом чланку. Имам 26 година. Планирала сам да отворим налог на једној друштвеној мрежи, не зато што сам желела да стекнем више пријатеља, већ зато што су многи вршили притисак на мене. Овај чланак ми је много помогао. Пријатељства се могу склапати и без друштвених мрежа.

М. П., Филипини

Очекивао сам да ће у чланку бити изнето негативно гледиште о друштвеним мрежама, али чланак је био уравнотежен. Приказао је и позитивне и негативне стране друштвених мрежа и пружио савет о томе како да се заштитимо од могућих опасности које се тамо крију. Урезало ми се у мисли колико је важно бити опрезан кад се личне информације стављају на интернет.

К. В., Сједињене Државе

У чему је тајна успешне породице (октобар 2009) Ово посебно издање је много помогло мојој породици. Нарочито су ми се допали оквири „Пробајте следеће“ који се провлаче кроз целу ову серију чланака. Моја породица и ја смо одмах почели да примењујемо предлоге који су изнесени.

Х. Х., Кореја

Породични квиз Много вам хвала на овој рубрици. Наша шестогодишња ћерка највише ужива у делу „Децо, пронађите слике!“ и посебно воли да боји предвиђене слике. Ти чланци наглашавају колико је важно да родитељи поучавају своју децу од најранијег детињства. Оно што чините за најмлађе од непроцењиве је вредности.

М. П., Пољска