Пређи на садржај

Пређи на садржај

Годишњи састанак — 5. октобра 1991.

Годишњи састанак — 5. октобра 1991.

Годишњи састанак — 5. октобра 1991.

ГОДИШЊИ САСТАНАК чланова Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania биће одржан 5. октобра 1991. у Конгресној дворани Јеховиних сведока, 2932 Kennedy Boulevard у Џерзи Ситију, Њу Џерзи. Уводни састанак који ће одржати само чланови биће сазван за 9.30, након чега ће у 10.00 уследити редовни годишњи састанак.

Чланови Корпорације би одмах требало да обавесте уред секретара о свакој промени у својим поштанским адресама у протеклој години како би им редовна писма саопштења и пуномоћи могла стићи непосредно после 1. августа.

Пуномоћи, које ће члановима бити послате заједно са позивом на годишњи састанак, треба да буду враћене како би стигле у уред секретара Друштва пре 15. августа. Сваки члан треба на време да испуни и врати своју пуномоћ, наводећи хоће ли на састанку бити присутан лично или неће. Податак на пуномоћи треба бити јасан по том питању, будући да ће се на те податке ослањати приликом утврђивања ко ће бити лично присутан.

Очекује се да ће цели програм, укључујући уобичајени пословни састанак и извештаје, завршити око 13 сати. Неће бити послеподневног програма. Због ограниченог простора, приступ ће бити дозвољен само онима са улазницом. Неће бити учињене припреме да друге дворане путем телефона буду повезане са годишњим састанком.