Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Коначно знам шта није у реду са мном!“

„Коначно знам шта није у реду са мном!“

„Коначно знам шта није у реду са мном!“

ОВАКО се осећао један човек у Токију када је прочитао животну причу у издању Куле стражаре од 1. децембра 2000. Чланак је имао наслов „Не знате какав ће ваш живот бити сутра“, и у њему је описано искуство једног бившег мисионара који има болест која се стручно назива манијачно-депресивна психоза.

Овај човек из Токија је у писму упућеном издавачима овог часописа рекао: „Описани симптоми савршено одговарају мом стању. Стога сам отишао у психијатријску болницу и сазнао да имам манијачну депресију. Доктор који ме је прегледао био је зачуђен. Он је рекао: ’Људи са овом болешћу ретко кад мисле да су болесни.‘ Мени је била пружена помоћ да препознам ту болест пре него што би постала сувише озбиљна.“

Милиони људи широм света на разне начине извлаче користи читајући свако издање Куле стражаре и његовог пропратног часописа, Пробудите се! Они сматрају да су чланци информативни и задовољавајући. Часопис Кула стражара сада се штампа на 141 језику, а Пробудите се! на 86 језика. И ви ћете такође уживати ако редовно читате Кулу стражару и Пробудите се!