Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Божја Реч је заиста моћна!“

„Божја Реч је заиста моћна!“

„Божја Реч је заиста моћна!“

„БОЖЈА РЕЧ је жива и има моћ“ (Јеврејима 4:12). Потврђујући ненадмашну моћ Божје Речи, Календар Јеховиних сведока за 2003. има шест животних прича из разних делова света. Под насловом „Пре и после“, овај календар показује како образовно дело Јеховиних сведока помаже људима да постану бољи у моралном смислу, да напусте погубан начин живота, да ојачају породични живот и развију лични однос с Богом.

Стигло је неколико писама захвалности за календар за 2003. Ево неких од коментара:

„Овај календар показује правим хришћанима да постоје и други који попут њих воде тешку борбу за веру. Сада могу да гледају слике које их подсећају на промене које су неки извршили“ (Стивен, Сједињене Државе).

„Истински сам желео да напишем ових неколико речи како бих вам казао колико ме је овај календар за 2003. дирнуо у срце. Ниједан календар до сада није оставио такав утисак на мене. Ове животне приче биће међу публикацијама које носим у службу да бих људима показао живи и упечатљиви доказ да Библија може да утиче на људе“ (Марк, Белгија).

„Овај календар је покренуо моја најдубља осећања. Док сам га читала и видела како је Јехова променио те особе, преплавиле су ме снажне емоције. То ме је подстакло да наставим с променама у свом животу. Сада више него икада осећам да сам део светом раширеног братства“ (Мери, Сједињене Државе).

„Духовно лоше стање људи снажно је утицало на Исуса. Хвала вам што опонашате Христов пример тиме што сте објавили ове животне приче у календару за 2003. Никада ме у животу ниједан календар није гануо до суза“ (Касандра, Сједињене Државе).

„Почела сам да пушим када сам имала 11 година; касније сам се и дрогирала. Често сам помишљала на самоубиство. Када сам упознала Јехову, пружена ми је помоћ да престанем са овим навикама. Овај календар ми много значи. Примери моје браће и сестара из разних делова света дају ми снагу. Сада знам да нисам сама у овој борби и да је најважније волети Јехову и служити му целим срцем“ (Маргарет, Пољска).

„Божја Реч је заиста моћна! Када сам добила календар за 2003, једва сам зауставила сузе. Ова искуства, као и слике, веома јачају веру“ (Дарлин, Сједињене Државе).

„Мој некадашњи живот веома је сличан ранијем начину живота неких од ових особа. Јехова ми је дао снагу да се изборим с наизглед несавладивим пороцима. Пуно вам хвала за ове животне приче“ (Вилијам, Сједињене Државе).