Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Да би се објављивало Јеховино име“

„Да би се објављивало Јеховино име“

„Да би се објављивало Јеховино име“

ЉУДИ у целом свету цене Кулу стражару и њен пропратни часопис Пробудите се! због тога што се баве духовним стварима као и због тога што су поучни. Осврћући се на то, једна читатељка из Француске недавно је написала следеће писмо:

„Млада сам особа, потичем из Африке и нисам много образована. Недавно сам почела да читам ваше часописе. Привукле су ме теме о којима пишете и сада схватам колико је вредно читати. Захваљујући вама обогатила сам свој речник и сада моја писма имају мање грешака.

„Дивим се томе што се бавите свиме што има везе с људима, овом планетом и Створитељем. Чланци су толико разумљиви да просто наводе човека да пожели да буде страствен читалац. Нико други не би могао да поучава све врсте људи у исто време.

„Задивљена сам и кад видим да се све то не ради да би се зарадио новац већ једноставно да би се објављивало Јеховино име. Знам да имате његову наклоност и захвална сам вам. Молим вас да и даље црпите снагу од Створитеља да бисте поучавали.“

Јеховини сведоци тренутно врше библијско образовно дело у 235 земаља. Кула стражара се издаје на 148 језика, а Пробудите се! на 87. Ови часописи се не издају да би донели хвалу неком човеку. Библијски савети и актуелне информације које се налазе у њима славе Створитеља, који каже: „Ја, Јехова... учим те за твоје добро“ (Исаија 48:17). Надамо се да ће и вама веома користити ако будете редовно читали Свето писмо заједно са овим помоћним средствима за проучавање.