Пређи на садржај

Пређи на садржај

Десила се трагедија

Десила се трагедија

Десила се трагедија

ДВОИПОГОДИШЊИ Овен се играо у купатилу. Успео је да се попне до ормарића с лековима, иако су његови родитељи мислили да не може да га дохвати. У ормарићу је пронашао бочицу која је привукла његову пажњу. Отворио ју је и попио течност која се у њој налазила. Десила се трагедија.

У бочици се налазила киселина и нажалост, мали Овен је умро. Његови родитељи су били скрхани од бола. Његов отац, Перси, потражио је утеху у својој цркви. „Зашто се то десило?“, питао је. Свештеник му је одговорио: „Бог је желео још једног малог анђела на небу.“ Очајан, овај ожалошћени отац је сматрао да је то крајње неправедно. Да ли је Бог стварно желео да се та трагедија деси? Разочаран, Перси је одлучио да прекине све везе са својом црквом.

Размишљајући о ономе што се десило, Перси се питао: ’Да ли мој синчић још увек пати? Хоћу ли га икада поново видети?‘

Можда сте се и ви питали шта се догађа приликом смрти и да ли ћемо икада поново бити заједно с вољеним особама које су умрле. Божја Реч Библија баца светло на ова питања. На њеним страницама налазе се јасни одговори који могу утешити све оне који су доживели сличну трагедију. Штавише, она нам открива једну предивну наду коју нам Бог пружа — наду у ускрсење.

Молимо вас да прочитате следећи чланак како бисте сазнали више о овој дивној нади.