Пређи на садржај

Пређи на садржај

С НАСЛОВНЕ СТРАНЕ | ДА ЛИ МОЖЕТЕ БИТИ БЛИСКИ С БОГОМ?

Најбољи начин живота

Најбољи начин живота

Шта можете урадити да бисте били блиски с Богом? Осмотрили смо неколико корака:

  1. Знати и користити Божје име, Јехова.

  2. Редовно комуницирати с њим путем молитве и проучавања његове Речи, Библије.

  3. Истрајно чинити оно што му је угодно.

Приближите се Богу тако што ћете користити његово име, молити му се, проучавати његову Реч и радити оно што ће га обрадовати

Да ли бисте на основу овога рекли да радите оно што је потребно да бисте били блиски с Богом? Да ли сматрате да бисте у нечему могли да се побољшате? Сасвим је разумљиво да је неопходан известан труд, али размислите колико вам добра то може донети.

„Оно што чинимо да бисмо били блиски с Богом вредно је сваког труда“, каже Џенифер из Сједињених Држава. „Има много разлога за то: стичемо више поуздања у Бога, боље разумемо какав је као особа, али изнад свега, још више га волимо. То је најбољи начин живота!“

Јеховини сведоци ће вам радо помоћи у томе да будете блиски с Богом. Они могу бесплатно проучавати Свето писмо с вама. Такође сте срдачно позвани на њихове састанке, где ћете бити у друштву оних којима је стало до тога да буду у добром односу с Богом. * Све то ће вам помоћи да осећате исто што и псалмиста који је рекао: „Мени је добро бити близу Бога“ (Псалам 73:28).

^ одл. 9 Ако желите да проучавате Свето писмо или да дођете на састанак Јеховиних сведока, слободно се обратите ономе ко вам је уручио овај часопис или посетите наш веб-сајт, www.pr418.com, и на дну почетне странице потражите КОНТАКТ.