Пређи на садржај

4. МАЈ 2016.
ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Верност главна тема конгреса Јеховиних сведока 2016.

Верност главна тема конгреса Јеховиних сведока 2016.

ЊУЈОРК. Јеховини сведоци позивају јавност да присуствује њиховом овогодишњем Регионалном конгресу „Останимо верни Јехови“. Од петка 20. маја, Јеховини сведоци ће почети са одржавањем конгреса у Сједињеним Државама, као и широм света.

На тродневном програму биће одржано 49 говора, а главна тема сваког од њих биће верност. Јеховини сведоци су припремили и 35 кратких филмова који ће бити приказани у оквиру тих говора. Осим тога, у суботу и недељу ће бити приказана још два филма. Сваког дана преподневни и поподневни део програма започеће музиком која је посебно снимљена за тај конгрес.

Јеховини сведоци ће као и претходних година делити позивнице и за овај конгрес. Датуми и места одржавања конгреса широм света могу се пронаћи на званичном веб-сајту Јеховиних сведока, jw.org. Новинари који желе да извештавају о конгресу могу ступити у контакт с најближом подружницом Јеховиних сведока како би добили додатне информације и имена особа задужених за односе с јавношћу.

Дејвид Семонијан, портпарол Јеховиних сведока у њиховом главном седишту у Бруклину каже: „Ми заиста верујемо да је верност неопходна за сваки здрав однос. Наш овогодишњи програм треба да помогне људима да развију чврсте везе с пријатељима, члановима породице и изнад свега с Богом. Сигурни смо да ће сви који дођу уживати у програму.“

Контакт:

Дејвид Семонијан, Служба за односе с јавношћу, тел.: +1 718 560 5000