Пређи на садржај

30. АПРИЛ 2015.
ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Конгреси Јеховиних сведока за 2015. почињу у мају

Конгреси Јеховиних сведока за 2015. почињу у мају

ЊУЈОРК. Јеховини сведоци ће 22. маја започети серију овогодишњих регионалних конгреса под називом „Угледајмо се на Исуса!“. Први конгреси ће бити у Сједињеним Државама, а затим ће се одржавати широм света, све до јануара 2016. Уочи сваког конгреса, Сведоци ће током тронедељне акције позивати јавност да присуствује овом конгресу. Улаз је слободан.

„Овогодишњи назив конгреса истиче Исуса Христа као кључну личност на коју се сви могу угледати, без обзира на то колико година имају, одакле потичу и којој култури припадају“, изјавио је Џејмс Ричард Браун, портпарол Јеховиних сведока у њиховом главном седишту у Бруклину. „Верујемо да ће публика уживати док буде гледала важне догађаје из Исусовог живота. Овогодишњи програм ће оставити снажан утисак на присутне, јер садржи поучне и занимљиве филмове који показују зашто је добро да у свакодневном животу опонашамо Исуса.“

Датум и локацију Регионалног конгреса „Угледајмо се на Исуса!“ за 2015. можете пронаћи на нашем званичном веб-сајту, jw.org. За више информација, као и за име контакт особе задужене за сарадњу с медијима, новинари се могу обратити подружници Јеховиних сведока.

Контакт:

Међународни: Џејмс Ричард Браун, Служба за односе с јавношћу, тел.: +1 718 560 5000