Пређи на садржај

3. ЈУЛ 2014.
МЕКСИКО

Јеховини сведоци на овогодишњем сајму књига и часописа у Мексико Ситију

Јеховини сведоци на овогодишњем сајму књига и часописа у Мексико Ситију

МЕКСИКО СИТИ. Јеховини сведоци су били међу 150 издавачких кућа које су учествовале на првом сајму књига под називом Expo Publica. Организатор сајма је Канцеларија за издаваштво у Мексику (CANIEM). Сајам је одржан у Светском трговачком центру у Мексико Ситију и трајао је од 25. априла до 4. маја 2014. Њиме је обележена 50-годишњица постојања канцеларије CANIEM. Било је око 20000 посетилаца.

Сведоци су изложили своје књиге, часописе и филмове, који се темеље на Библији и говоре о разним темама. Такође су промовисали свој званични веб-сајт, www.pr418.com, с ког се могу преузимати публикације у електронском формату, доступне на преко 650 језика. Посетиоци су узели преко 1600 публикација, а неки од њих су затражили да их Сведоци посете код куће. Као и увек, сва литература Јеховиних сведока и програм проучавања Светог писма били су бесплатни за све посетиоце.

Гамалијел Камариљо, портпарол Јеховиних сведока у Мексику, рекао је: „Драго нам је што су многи људи посетили наш штанд на овом сајму и што их занима Свето писмо и наш веб-сајт, jw.org. Сматрамо да је ово добар начин да људи који немају слободног времена добију практичне информације. Веома смо задовољни учешћем на овом сајму.“

Контакт:

Међународни: Џејмс Ричард Браун, Служба за односе с јавношћу, тел.: +1 718 560 5000

Мексико: Гамалијел Камариљо, тел.: +52 555 133 3048