Пређи на садржај

Брат Олег Постњиков са супругом Агнесом

23. ДЕЦЕМБАР 2021. | АЖУРИРАНО: 29. АВГУСТА 2023.
РУСИЈА

АЖУРИРАНА ВЕСТ – НЕПОВОЉНА ПРЕСУДА | Јехова помаже брату и сестри Постњиков да сачувају мир

АЖУРИРАНА ВЕСТ – НЕПОВОЉНА ПРЕСУДА | Јехова помаже брату и сестри Постњиков да сачувају мир

Дана 23. августа 2023, Биробиџански окружни суд Јеврејске аутономне области прогласио је кривима брата Олега Постњикова и сестру Агнесу Постњикову. Брат Олег је осуђен на пет и по година условне казне затвора, а сестра Агнеса на четири и по године. Они за сада неће морати да иду у затвор.

У уторак 11. октобра 2022, Виши суд Јеврејске аутономне области поништио је пресуду брата Олега Постњикова и сестре Агнесе Постњикове. Њихов случај ће бити враћен на суд ради поновног разматрања.

Дана 25. априла 2022, Биробиџански окружни суд Јеврејске аутономне области прогласио је кривима Олега и Агнесу. Брат Олег је осуђен на пет и по година условне казне затвора, а сестра Агнеса на пет година условне казне. Они за сада неће морати да иду у затвор.

Преглед догађаја

  1. 12. фебруар 2021.

    Федерална служба безбедности покренула је кривични поступак против Агнесе. Брачни пар Постњиков је оптужен за формирање „криминалне“ групе и промовисање њених „екстремистичких“ циљева. Обома им је забрањено да напуштају место боравка, банковни рачуни су им блокирани, а имена су им стављена на руски списак терориста

  2. 12. фебруар 2020.

    Федерална служба безбедности покренула је кривични поступак против Олега

Оптужени

Ови примери потврђују да Јехова припрема свој народ да успешно преброди разне кушње. Наставимо сви да се уздамо у Јехову и његову љубав и верност (Псалам 115:1).