Пређи на садржај

20. МАЈ 2015.
СЈЕДИЊЕНЕ ДРЖАВЕ

Почели конгреси Јеховиних сведока у 11 америчких градова

Почели конгреси Јеховиних сведока у 11 америчких градова

ЊУЈОРК. У петак, 22. маја 2015, Јеховини сведоци ће у Сједињеним Државама одржати први у серији конгреса под називом „Угледајмо се на Исуса!“. Истог викенда, овај конгрес ће се одржати на 11 локација, између осталог и у чувеном позоришту Стенли у Џерзи Ситију, у држави Њу Џерзи (приказано на горњој слици). Конгрес је отворен за јавност, а улаз је слободан. Сведоци очекују да ће сваког дана укупан број присутних у свих 11 градова премашити 41000.

Џејмс Ричард Браун, портпарол Јеховиних сведока у њиховом главном седишту у Бруклину, изјавио је: „Сви који прихвате наш позив да присуствују овом конгресу биће срдачно дочекани. Верујемо да ће им бити драго што су дошли. Тродневни програм ће на занимљив начин говорити о Исусовим учењима и њиховој практичној вредности, која могу бити од помоћи људима свих старосних доба и разних животних околности.“

Током лета, па све до јануара 2016, Јеховини сведоци ће одржати око 5000 конгреса „Угледајмо се на Исуса!“ у 92 земље. Програм, који је припремило Водеће тело Јеховиних сведока, одржаће се у целости или делимично на 347 језика, међу којима је и 55 знаковних језика.

Контакт:

Међународни: Џејмс Ричард Браун, Служба за односе с јавношћу, тел.: +1 718 560 5000