Пређи на садржај

Пређи на садржај

ВЕБ-САЈТ JW.ORG

Уобичајена питања – JW.ORG

Уобичајена питања – JW.ORG

Оперативни системи Андроид, iOS, Mac и Windows подржавају већину новијих претраживача, на пример Chrome, Edge, Firefox i Safari. Поред тога, Андроид 5.1 и новије верзије подржавају већину системских претраживача.

Да би веб-сајт jw.org био безбедан за коришћење и да би добро функционисао, више нећемо моћи да подржавамо неке старије оперативне системе и претраживаче. На пример, више не подржавамо претраживач Internet Explorer. С времена на време морамо да подигнемо минималне захтеве како би се веб-сајт jw.org могао користити. Ако имате проблема с коришћењем овог сајта, ажурирајте свој претраживач и оперативни систем свог уређаја на најновију верзију. Ако ваш подразумевани системски претраживач није подржан, инсталирајте неки новији претраживач

 

Постоји неколико начина:

  • Преузмите апликацију JW Broadcasting, која је доступна за уређаје као што су Amazon Fire TV, Apple TV (четврта генерација) и Roku.

  • Уколико имате паметни ТВ са уграђеним интернет претраживачем, можете једноставно преко њега отићи на сајт jw.org и пустити видео-садржај који сте изабрали. Међутим, нисмо у могућности да подржимо сваки модел паметног ТВ-а. Према томе, наши видео-садржаји се не могу гледати на сваком паметном ТВ-у.

Такође га можете повезати са компјутером или мобилним телефоном и на тај начин гледати видео-садржаје на ТВ-у. На овај начин видео-садржаје можете гледати директно са нашег веб-сајта или их претходно можете преузети на свој уређај.

  • Уколико имате Apple рачунар или Apple мобилни телефон и Apple ТВ, можете користити опцију AirPlay да бисте видео-садржаје гледали на свом ТВ-у. Више информација можете наћи на интернет страници корисничке подршке за Apple уређаје.

  • Ако имате уређај Google Chromecast, са свог Chrome претраживача можете послати видео-садржај на свој ТВ. Више информација можете наћи на интернет страници техничке подршке за Google.

  • Компјутер, таблет или телефон можете повезати са својим ТВ-ом помоћу следећих прикључака: HDMI, DVI, VGA или S-Video. Да бисте сазнали како је најбоље да их повежете, прочитајте шта о томе пише у упутствима која сте добили уз уређаје.

 

Може вам помоћи пријатељ који уме да рукује опцијама на сајту JW.ORG. У супротном, молимо вас да ступите у контакт с најближом подружницом.