Vrati se na sadržaj

19. FEBRUAR 2020.
VESTI IZ SVETA

Nova opcija u aplikaciji JW Library Sign Language

Nova opcija u aplikaciji JW Library Sign Language

Aplikacija JW Library Sign Language u verziji 4 sadrži jednu novu izvanrednu opciju, koja je omogućena 15. februara 2020. Pomoću jednog klika ili dodira korisnici ove aplikacije sada mogu pogledati reference, što će im umnogome olakšati pripremu za sastanke i istraživanje Biblije.

Već duže vreme korisnici aplikacije JW Library mogu da istražuju Bibliju pomoću linkova koji vode do biblijskih stihova ili dodatnih publikacija u nekom članku, a da se pri tom lako vrate na stranicu i nastave sa čitanjem. Međutim, u publikacijama na znakovnom jeziku to nije bilo moguće zato što nije postojao automatski način da se iz nekog članka u video-formatu pređe na reference i da se vrati na taj članak.

U verziji 4 aplikacije JW Library Sign Language, reference su prikazane kao linkovi. Ako dodirnete link, moći ćete da pristupite referencama u video-formatu i da se zatim lako i jednostavno vratite na početni video-sadržaj.

Pogledajte kako se lako može pristupiti materijalu za sastanak radnim danom

Uvereni smo u to da će ova napredna opcija biti od velike pomoći braći i sestrama koji koriste publikacije na znakovnom jeziku. Zahvalni smo Jehovi za sve što čini za nas kako bismo mu se još više približili (Psalam 119:97).

Pogledajte kako se pomoću unakrsnih referenci za Postanak 3:1 dolazi do Otkrivenja 20:2, gde se otkriva ko je zapravo „zmija“, to jest „prazmija“ koja se spominje u tim stihovima